Betaalmethoden

Wij bieden de volgende betaalmethoden aan. Kies simpelweg de betalingsmethode die voor jou het meest geschikt is. De verzendkosten zijn mede afhankelijk van de gekozen betaalmethode. De prijzen vermeld in de respectievelijke aanbiedingen zijn definitieve prijzen en omvatten alle prijscomponenten inclusief eventuele belastingen zoals BTW. Mogelijk hoeft u alleen aanvullende belastingen (bijvoorbeeld in het geval van een intracommunautaire aankoop) en / of invoerrechten (bijvoorbeeld douanerechten) te betalen in het geval van grensoverschrijdende levering, maar niet aan de verkoper, maar aan de daar verantwoordelijke douane- of belastingautoriteiten. De gemaakte bezorg- en verzendkosten zijn niet inbegrepen in de aankoopprijs, ze kunnen worden opgeroepen op de pagina “Verzendkosten”, worden apart getoond tijdens het bestelproces en zijn extra voor uw rekening.

Betaling vooraf

Maak het totale bedrag van uw bestelling over op onze rekening (IBAN AT62 2032 0321 0041 8784 en BIC ASPKAT2LXXX op naam van Wormsystems GmbH), die u ook kunt vinden in de bevestigingsmail en in het orderoverzicht.

Sofortüberweisung / Klarna

Na de orderbevestiging wordt u automatisch doorgelinkt naar Klarna waar u direct met behulp van het gebruikersnummer, PIN en TAN de overschrijving kunt doen.

PayPal

Betaal nog sneller en veiliger met uw PayPal-rekening.

Creditcards VISA / Mastercard

Nadat u uw bestelling heeft bevestigd, kunt u uw creditcardgegevens invoeren op onze website. De verbinding is versleuteld. Alleen VISA en Mastercard worden ondersteund.

iDEAL
Betaal gemakkelijk met iDEAL

Contante betaling wordt niet aangeboden