Foto’s: mijn Wormenkrukje

Hebben jouw coolste huisgenoten het bij jou thuis bijzonder goed naar hun zin? Wil je jouw individueel ontworpen Wormenkrukje graag de wereld laten zien? We horen met plezier waar de wormenbak overal al in huis staat. Wil je meedoen? Stuur ons een email met onderwerp “Mijn Wormenkrukje” met een foto en jouw ervaring naar marketing@wurmkiste.at – we verheugen ons al op de vele kleurrijke berichtjes! (door een foto in te zenden overdraag je ons de gebruiksrechten voor reclamedoeleinden)

Ik heb de kruk zelf bekleed omdat ik een andere stof wilde – daarnaast heb ik ook wieltjes besteld.

Met de voorgestelde YouTube-video was het deksel in een mum van tijd bekleed. Een echte aanrader als je je kist een persoonlijke stijl wilt geven.

Tip: als je momenteel gestoffeerde fauteuils of iets dergelijks nieuw aan het bekleden bent, kun je een stuk stof van 60×60 uitsparen om het Wormenkrukje zo te bekleden dat ze bij de andere meubels past.

Grote complimenten voor het product en de makers, we hebben de kist al met succes aan anderen aanbevolen!

Het Wormenkrukje past dankzij het mooie, eenvoudige ontwerp in elke woonkamer thuis. Het was voor mij belangrijk om in mijn woning geen plastic te hebben, hout is een geweldig alternatief.