Wormenkrukje – Vakmanschap, innovatief en klantgericht

Wij zijn Wormenkrukje.nl. Een jong team uit Oostenrijk met onze compostwormen. Samenwerken aan een betere wereld maakt ons gelukkig. Sinds 2015 besteden wij onze energie aan het zoeken naar oplossingen voor één van de grote uitdagingen: de omgang met afval en de waardevolle bronnen die erin verborgen zijn.

Niet alleen onze producten zijn duurzaam, ook binnen ons bedrijf speelt duurzaamheid een belangrijke rol. De wormenkrukjes worden in een sociale werkplaats gebouwd. Samen met onze leveranciers kijken we naar de beste oplossingen om bijvoorbeeld op verpakkingsmateriaal te sparen.

Na Oostenrijk en Duitsland is het Wormenkrukje nu ook in Nederland te verkrijgen. Het wormenhotel is in de meeste grote steden in Nederland welbekend. Wij bieden hier nu een aanvulling op, en dit voor mensen die klein behuisd zijn maar wel graag duurzaam willen composteren.

Even voorstellen: onze collega’s – de Eisenia foetida

Onze compostwormen vormen een essentieel onderdeel van het bedrijf. Zonder wormen geen Wormenkrukje.

Hun vaardigheden zijn indrukwekkend, en dan is er over de wormen voor ons zelfs nog veel onbekend, zoals bijvoorbeeld hun collectieve intelligentie.

Dit is voor ons belangrijk

  • We werken met plezier aan jouw Wormenkrukje

  • Zinvol en met ons hart aan de slag – werken aan een duurzame toekomst

  • Zuinig zijn met onze (groene) energie en bronnen

  • Gecontroleerde groei