Prijzen, verzendkosten en leveringsinformatie

De prijzen vermeld op de productpagina’s zijn inclusief BTW en andere prijscomponenten.

Wij leveren alleen binnen Oostenrijk, Duitsland, België, Denemarken en Nederland.

Wij bezorgen met de Oostenrijkse Post.

Naast de vermelde prijzen rekenen wij vaste tarieven voor levering volgens de getoonde tabel. De verzendkosten worden duidelijk aan u meegedeeld in het winkelwagen systeem en op de bestelpagina.

We willen er zeker van zijn dat de wormen voor het weekend bij de ontvanger aankomen. Daarom versturen wij onze pakketten alleen op maandag en dinsdag. Bij spoedleveringen na overleg kan levering ook op andere dagen plaatsvinden.

We sturen onze wormen alleen tussen +4° en +28° Celsius – het is belangrijk voor ons dat het de wormen goed gaat en ze niet aan onnodige stress worden blootgesteld. Dit kan resulteren in langere levertijden. In dat geval wordt de klant geïnformeerd.

Verzending naar pakstations is helaas niet mogelijk. Het kan echter direct na verzending worden gewijzigd in het DHL- of Post.at-portaal (afhankelijk van de beschikbaarheid).

Het vaste tarief voor verzendkosten staat in onderstaande tabel. De vaste verzendkosten zijn inclusief btw. Aangezien de btw op het vaste verzendtarief op basis van de gekochte goederen wordt berekend, kan deze worden verlaagd als goederen tegen lagere btw-tarieven worden gekocht (bijvoorbeeld bij de aankoop van compostwormen). Dit betekent dat de verzendkosten pas definitief kunnen worden berekend tijdens het bestelproces. De verzendkosten kunnne niet hoger worden, enkel lager in jouw voordeel.

Bedragen in EUR
klein pakket groot pakket
Nederland 6 9
België + Denemarken 6 9
Duitsland 7,5 7,5
Oostenrijk 4,5 6,9
rest van de wereld op aanvraag

Levering in een klein pakket omvat de producten: Navulset voor de wormenbak.

Stand mei 2020