Prijzen, verzendkosten en leveringsinformatie

De prijzen vermeld op de productpagina’s zijn inclusief BTW en andere prijscomponenten.

Wij leveren alleen binnen Oostenrijk, Duitsland, België, Denemarken en Nederland.

Wij bezorgen met de Oostenrijkse Post.

Naast de vermelde prijzen rekenen wij vaste tarieven voor levering volgens de getoonde tabel. De verzendkosten worden duidelijk aan u meegedeeld in het winkelwagen systeem en op de bestelpagina.

We willen er zeker van zijn dat de wormen voor het weekend bij de ontvanger aankomen. Daarom versturen wij onze pakketten alleen op maandag en dinsdag. Bij spoedleveringen na overleg kan levering ook op andere dagen plaatsvinden.

We sturen onze wormen alleen tussen + 4 ° C en + 28 ° Celsius – het is belangrijk voor ons dat de wormen goed zijn en niet worden blootgesteld aan onnodige stress. Dit kan resulteren in langere levertijden. In dat geval wordt de klant geïnformeerd.

Verzending naar pakstations is helaas niet mogelijk. Het kan echter direct na verzending worden gewijzigd in het DHL- of Post.at-portaal (afhankelijk van beschikbaarheid).

Het vaste tarief voor verzendkosten staat in onderstaande tabel. De vaste verzendkosten zijn inclusief btw. Aangezien de btw op het vaste verzendtarief wordt berekend op basis van de gekochte goederen, kan deze worden verlaagd als goederen worden gekocht tegen lagere btw-tarieven (bijvoorbeeld bij de aankoop van compostwormen). Dit betekent dat de verzendkosten pas definitief kunnen worden berekend tijdens het bestelproces. Maar hoger kan het niet, in jouw voordeel kan het alleen lager.

Cijfers in EUR
klein pakket groot pakket
Nederland 6 9
België + Denemarken 6 9
Duitsland 7,5 7,5
Oostenrijk 4,5 6,9
rest van de wereld op aanvraag

De levering in een klein pakket omvat de producten: Retrofitset voor ontwormers.

Vanaf mei 2020